GRATIS DOWNLOAD WORK-LIFE SYNERGIE DAGPLANNER PLUS GRATIS ONLINE CURSUS T.W.V. €47

Ontgrendel je potentieel voor succes en geluk 

met de Work-Life Synergie Dagplanner

Tijdelijk gratis online cursus met PDF Dagplanner t.w.v. €47

Werk-Leven Synergie Dagplanner + Online Cursus


ja Eindeloze To-Do lijst beu?

Ben je het beu om naar je eindeloze to-do-lijst te staren? Voel je je overweldigd door taken die misschien niet eens bijdragen aan je persoonlijke groei of geluk? Het is tijd voor verandering!

Malena Giménez

"


"Ik gebruik mijn WLS dagplanner elke dag en nacht en ik hou ervan. Eigenlijk moet ik toegeven dat het zelfs moeilijk voor me is om de dag zonder het te beginnen, omdat het me helpt bepalen waar ik me gedurende de dag op moet richten in het leven en werk. Hierdoor kan ik een bewust en doelgericht leven leiden"
Malena Giménez - Senior Business Development Manager


20 jaar optimaliseren van productiviteit

Met meer dan 20 jaar ervaring in productiviteitssystemen zoals Franklin Covey, Getting Things Done (GTD) en Time-Boxing, begrijp ik de strijd bij het managen van taken, ideeën en projecten. Na rigoureus testen en optimaliseren heb ik een systeem gemaakt dat briljant eenvoudig en ongelooflijk effectief is.

Pascal Rieder

""De methodologie van Bob gaat veel verder dan alleen verkoop. Het is een framework dat stress van succes en plezier in verkoop loskoppelt, iets wat ik persoonlijk heb ervaren. Hij heeft me de tools gegeven die ik nodig had om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, waarbij het laatste zelfs nog belangrijker is."


Pascal Rieder - Founder & CEO, Tulipsoft B.V.Direct aan de slag en direct resultaat

Er zijn geen apps, clouddiensten, licenties of consultants nodig. Het enige wat je nodig hebt is 10 minuten, een stuk papier (fysiek of digitaal) en de vastberadenheid om echte vooruitgang te boeken in de richting van je doelen, geluk en plezier.

Ontvang vandaag nog jouw gratis WLS Dagplanner en begin je reis naar blijvend succes en plezier. De dagplanner is een PDF boekje die je (deels) kunt printen, kunt gebruiken op je tablet waarop je kunt schrijven (mijn persoonlijke voorkeur), of eenvoudig als voorbeeld kunt gebruiken. De kracht zit hem in de methode, niet het middel.

Mis deze kans niet om je dagelijkse routines om te zetten in een bron van groei en plezier. Het is tijd om actie te ondernemen.

Registreer NU voor jouw gratis Work-Life Synergie (WLS) dagplanner online cursus + PDF (t.w.v. € 47,-) !

WLS Dagplanner

Waarom de WLS Dagplanner gebruiken?

Productiever EN Gelukkiger

Ervaar een sterker gevoel van voldoening door je te concentreren op de dingen die je elke dag dankbaarder, productiever en gelukkiger maken!

Bewuster

Breng je dag bewuster door en manifesteer werkelijk jouw gewenste leven en groei.

Minder stress

Ontkoppel stress en burn-out van succes en plezier door synergie tussen werk en privé te creëren!

Nu met gratis cursus t.w.v. €47. Direct aan de slag!

Bekijk de video om te zien hoe de cursus eruit ziet

Work-Life Synergie Dagplanner + Online Cursus€47

Download jouw exemplaar van de Work-Life Synergie Dagplanner en begin vandaag nog aan je eigen groei, succes en geluk te werken!

Normale prijs €47,-
Krijg direct toegang tot de gratis online cursus
WORK-LIFE SYNERGIE DAGPLANNER!
Insert Content Template or Symbol
>